Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα μανιταριού με τον πιο απολαυστικό τρόπο : γεμιστά μανιτάρια με Γραβιέρα Παλαιωμένη με Μαύρη Τρούφα Bliss Point.
Ένα πρωτότυπο και εύκολο ορεκτικό, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι.
Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε γνωστούς & φίλους!



ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):
- 6 Ασπρομανίταρα μεγάλα & μέτρια
- Σκελίδα σκόρδο (1 τμχ.)
- Γραβιέρα Παλαιωμένη με Μαύρη Τρούφα Bliss Point (125 gr)
- Κρεμμύδι λευκό (1 τμχ.)
- Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (1 κουτάλι σούπας)
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
- Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα ψιλοκόβουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκορδο & το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα
κοτσάνια και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά, να μαλακώσουν καλά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Κόβουμε την μισή αρωματική μας Παλαιωμένη Γραβιέρα σε κύβους σε ένα μπόλ. Τρίβουμε την υπόλοιπη μισή στον χοντρό τρίφτη. - Μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα μανιταριού.Προσθέτουμε τους κύβους της Παλαιωμένης Γραβιέρας. Επικαλύπτουμε με την τριμμένη Παλαιωμένη Γραβιέρα. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα μανιτάρια σαν ορεκτικό, ή μόνο του σαν ελαφρύ γεύμα.