Η Γραβιέρα των 300 Ημερών από την Κρήτη: Ένα Αριστούργημα Ωρίμανσης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Bliss Point Ελληνικά Τυριά blisspoint graviera 300days Ωρίμανση Γραβιέρα Κρήτης 300 μέρες ωρίμανσης

Η Bliss Point παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα από τα πιο εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής τυροκομίας: τη γραβιέρα 300 ημερών από την Κρήτη, ένα αληθινό αριστούργημα που τιμά την παράδοση και την ποιότητα. Με την υπογραφή του τυροκόμου Στειακάκη, αυτή η γραβιέρα ξεχωρίζει τόσο για τη μοναδική της γεύση όσο και για την απαράμιλλη τεχνική που απαιτείται για την παραγωγή της.

Ένα Ταξίδι Γεύσης 300 Ημερών

Η γραβιέρα αυτή ωριμάζει ελεύθερα για 300 ημέρες, επιτρέποντας στη φύση να διαμορφώσει τη γεύση και την υφή της. Η διαδικασία της ωρίμανσης είναι αργή και σχολαστική, δίνοντας χρόνο στο τυρί να αποκτήσει:
 
  • Πλούσια αρώματα: Μια μοναδική ισορροπία γήινων και πικάντικων νότες.
  • Βελούδινη υφή: Παρά το μέγεθός της, η γραβιέρα παραμένει ευχάριστη στη γεύση, με τέλεια πυκνότητα.
  • Συμπυκνωμένη γεύση: Κάθε μπουκιά φέρνει μαζί της τη φροντίδα και την παράδοση αιώνων της Κρητικής τυροκομίας.
blisspoint graviera 300days Ωρίμανση Γραβιέρα Κρήτης 300 μέρες ωρίμανσης

Φτιαγμένη από τοπικές πρώτες ύλες

Το μυστικό αυτής της μοναδικής γραβιέρας βρίσκεται στο εκλεκτό αιγοπρόβειο γάλα της Κρήτης. Οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι φροντίζουν τα ζώα τους με μεράκι, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα γάλακτος, εμπλουτισμένο από τη βιοποικιλότητα των βοσκοτόπων της Κρήτης.

40 Κιλά Τέχνης και Παράδοσης

Με βάρος 40 κιλά ανά κεφάλι, αυτή η γραβιέρα εντυπωσιάζει με το μέγεθός της, κάνοντάς την ένα πραγματικό σύμβολο τυροκομικής δεξιοτεχνίας. Παρασκευάζεται με παραδοσιακή συνταγή που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, συνδυάζοντας τον πλούτο της Κρητικής κληρονομιάς με την καινοτομία στη διαδικασία παραγωγής.

Το Πρώτο Τυρί του Είδους του

Η γραβιέρα αυτή δεν είναι απλώς ένα τυρί. Είναι το πρώτο τυρί στην κατηγορία του που συνδυάζει:
 
  • Τόσο μεγάλο μέγεθος 60x60cm
  • Τεχνική υψηλών προδιαγραφών.
  • Πολυπλοκότητα γεύσης που κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Η Υπογραφή του Στειακάκη

Ο τυροκόμος Στειακάκης, ένας από τους πιο σεβαστούς παραγωγούς της Κρήτης, είναι ο δημιουργός αυτού του αριστουργήματος. Με βαθιά γνώση της τυροκομίας και αγάπη για την παράδοση, ο Στειακάκης δίνει σε κάθε κεφάλι γραβιέρας την προσοχή που του αξίζει, εξασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα.

Ελληνικά Τυριά blisspoint graviera 300days Ωρίμανση Γραβιέρα Κρήτης 300 μέρες ωρίμανσης

Απολαύστε τη Γραβιέρα όπως της Αξίζει

Αυτή η γραβιέρα είναι ιδανική για:
 
  • Γιορτινές πιατέλες: Ο εντυπωσιακός της χαρακτήρας κλέβει την παράσταση σε κάθε τραπέζι.
  • Γευστικές δοκιμές με κρασί: Συνδυάζεται τέλεια με κόκκινα και λευκά κρασιά υψηλής ποιότητας.
  • Μοναδικές συνταγές: Απογειώνει κάθε πιάτο με την πλούσια και έντονη γεύση της.

Η Γραβιέρα των Χριστουγέννων

Με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη βαθιά, πολυδιάστατη γεύση της, η γραβιέρα 300 ημερών από την Κρήτη είναι το απόλυτο προϊόν για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Ανακαλύψτε τη στο τραπέζι σας και μοιραστείτε την απόλαυση με τους αγαπημένους σας.

Διαθέσιμη τώρα σε επιλεγμένα καταστήματα. Γευτείτε την αυθεντική γραβιέρα 300 ημερών και ανακαλύψτε την ουσία της Κρητικής τυροκομίας με την υπογραφή Bliss Point.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!