Η σαλάτα είναι εύκολη, ελαφριά και φρουτώδης, ιδανική να συνοδεύσει ένα μπάρμπεκιου ή ακόμη να αποτελέσει η ίδια ένα γεύμα. Η προσθήκη του ΚΥΑΝΟΥ από πάνω είναι το μυστικό που απογειώνει τη γεύση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ):
- 100 γρ Πράσινα Φυλλαράκια Σαλάτας 100γρ.
- Αγγουράκι Κομμένο σε Ζάρι
- 60 γρ ΚΥΑΝΟ BLISS POINT
- 50 γρ Καρύδια
- 40 γρ Αχλάδι σε φέτες
- 80 γρ μαύρα μούρα
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 10 ml Μηλόξιδο
- 30 ml Ανθόμελο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε τα φυλλαράκια, το αγγουράκι, τα καρύδια, το αχλάδι και τα μούρα.
- Ανακατεύουμε ελαφρά.
- Ετοιμάζουμε το dressing χωριστά
- Στο μπωλ με τα συστατικά, προσθέτουμε το dressing το ΚΥΑΝΟ κομμένο σε φλούδες και ανακατεύουμε
- Στήνουμε τη σαλάτα σε βαθύ πιάτο, και σερβίρουμε.