Απολαύστε την πιο καλοκαιρινή συνταγή για δροσερή σαλάτα με σταφύλια, ρόκα και τη Συριανή Γραβιέρα Bliss Point!
Η Συριανή γραβιέρα μας ταξιδεύει στο Αιγαίο και στο καλοκαίρι!
Παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα που συλλέγεται
Με βάση την παραδοσιακή συνταγή, αυτή η γραβιέρα ωριμάζει αργά για
8 μήνες σε ιδανικές συνθήκες για να αποκτήσει την ιδιαίτερη και διάσημη
γεύση της, αλλά και τα υπέροχα αρώματά της.
ΥΛΙΚΑ (για μια μεγάλη σαλάτα 2 ατόμων):
Φρέσκα ρόκα (1 σακουλάκι)
Σταφύλια κόκκινα γλυκά (1 τσαμπί)
Συριανή Γραβιέρα Bliss Point (όσα κομμάτια
επιθυμείτε)
Καρύδια (10-13)
Κρουτόνσς (όσα επιθυμείτε)
Dressing:
Ελαιόλαδο (2 κουταλιές του γλυκού)
Μέλι (1 κουταλιά του γλυκού)
Μηλόξυδο (1 κουταλιά του γλυκού)
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε τα ρόκα, με τα καρύδια και το
σταφύλι.
Σκορπάμε πάνω την Συριανή Γραβιέρα Bliss Point κομμένη σε τρίγωνα.
Χτυπάμε στο multi τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Μπορούμε να σερβίρουμε με μπουκίτσες παξιμαδάκια ή φρυγανισμένο
ψωμί.
Καλή επιτυχία!!