ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Blisspoint recipes Pennes Graviera

Χρειαζόμαστε:

Δυο μερίδες πέννες (βρασμένες για 6 λεπτά)

50γρ. Γραβιέρα με τρούφα Ι 50γρ. Συριανή γραβιέρα

4 ντοματίνια και λίγη ρόκα Ι λευκό κρασί Ι 1 κ.σ. βούτυρο.

 

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις πέννες με 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο

Ανακατεύουμε την τριμμένη γραβιέρα με τρούφα και προσθέτουμε λίγο λευκό κρασί.

Γαρνίρουμε με την τριμμένη Συριανή γραβιέρα και τα ντοματίνια.

Συνδυάζουμε με μια φρουτένια μπύρα ή ένα ποτήρι λευκό κρασί από Μαλαγουζιά

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!