Χρειαζόμαστε:
Δυο μερίδες πέννες (βρασμένες για 6 λεπτά)
50γρ. Γραβιέρα με τρούφα Ι 50γρ. Συριανή γραβιέρα
4 ντοματίνια και λίγη ρόκα Ι λευκό κρασί Ι 1 κ.σ. βούτυρο.
Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις πέννες με 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
Ανακατεύουμε την τριμμένη γραβιέρα με τρούφα και προσθέτουμε λίγο λευκό κρασί.
Γαρνίρουμε με την τριμμένη Συριανή γραβιέρα και τα ντοματίνια.
Συνδυάζουμε με μια φρουτένια μπύρα ή ένα ποτήρι λευκό κρασί από Μαλαγουζιά