Χρειαζόμαστε:
50γρ. Κρασότυρο Κρήτης
50γρ. Γραβιέρα παλαιωμένη με θρούμπι
50γρ. Συριανή γραβιέρα
50γρ. Άγρια ρόκα
4 ντοματίνια
1 κ.σ. μαρμελάδα εσπεριδοειδών
Κόβουμε τα τυριά σε μικρά τρίγωνα κομμάτια
και τα τοποθετούμε όμορφα στο πιάτο μας.
Γαρνίρουμε με την άγρια ρόκα, τα ντοματίνια και τη μαρμελάδα εσπεριδοειδών
Συνοδεύουμε με κριτσίνια με σουσάμι
Συνδυάζουμε την ποικιλία των τυριών με ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο ή μια ελαφριά μπύρα lager.