ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ BLISS POINT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ BLISS POINT

Χρειαζόμαστε:

50γρ. Κρασότυρο Κρήτης

50γρ. Γραβιέρα παλαιωμένη με θρούμπι

50γρ. Συριανή γραβιέρα

50γρ. Άγρια ρόκα

4 ντοματίνια

1 κ.σ. μαρμελάδα εσπεριδοειδών

 

Κόβουμε τα τυριά σε μικρά τρίγωνα κομμάτια

και τα τοποθετούμε όμορφα στο πιάτο μας.

Γαρνίρουμε με την άγρια ρόκα, τα ντοματίνια και τη μαρμελάδα εσπεριδοειδών

Συνοδεύουμε με κριτσίνια με σουσάμι

Συνδυάζουμε την ποικιλία των τυριών με ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο ή μια ελαφριά μπύρα lager.

Ε γ γ ρ α φ ε ί τ ε σ τ ο N e w s l e t t e r

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!