Χρειαζόμαστε:
20γρ. Κρασότυρο Κρήτης
20γρ. Γραβιέρα παλαιωμένη με θρούμπι
20γρ. Γραβιέρα με μαύρη τρούφα
100γρ. Πράσινη σαλάτα
6 ντοματίνια
4 κ.σ. ντρέσινγκ εσπεριδοειδών
Πλένουμε καλά τα φυλλαράκια, τα αφήνουμε να στραγγίσουν
Γαρνίρουμε με τα κομματάκια των τυριών και τα ντοματίνια κομμένα στα δυο.
Προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά
Σερβίρουμε όμορφα τη σαλάτα στο πιάτο μας.
Συνδυάζουμε την ποικιλία την πράσινη σαλάτα με λευκό κρασί από Ασύρτικο ή μια μπύρα pils.