ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ BLISS POINT ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Blisspoint recipes Risoto

Υλικά

(Για 4 άτομα)

125 γρ. ρύζι για ριζοτο

400γρ Φρέσκα μανιτάρια σε φέτες

125 γρ. Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα (τριμμένη)

1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

250 ml ζωμό κότας

60γρ. Bliss Point Συριανή γραβιέρα (φλοίδες)

3 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κ.σ ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτετε το ρύζι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια, δυναμώνουμε τη φωτιά και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και ρίχνετε σταδιακά το ζωμό κότας, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ετοιμαστεί το ρύζι, , προσθέτετε την Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε τη Bliss Point Συριανή γραβιέρα, το σχοινόπρασο και σερβίρετε. 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!