Υλικά
(Για 4 άτομα)
125 γρ. ρύζι για ριζοτο
400γρ Φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
125 γρ. Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα (τριμμένη)
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
250 ml ζωμό κότας
60γρ. Bliss Point Συριανή γραβιέρα (φλοίδες)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κ.σ ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτετε το ρύζι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια, δυναμώνουμε τη φωτιά και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και ρίχνετε σταδιακά το ζωμό κότας, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ετοιμαστεί το ρύζι, , προσθέτετε την Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε τη Bliss Point Συριανή γραβιέρα, το σχοινόπρασο και σερβίρετε.