ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ BRUNCH ΜΕ SCRAMBLED EGGS ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ BLISS POINT

Facebook
Twitter
LinkedIn
brunchScrambledEggsHeader

Μια εκλεκτή πρόταση για ένα ιδιαίτερο brunch με scrambled eggs και ελληνική Γραβιέρα Παλαιωμένη Bliss Point με αρωματική Μαύρη Τρούφα!

Αυτή η συνταγή θα σας εντυπωσιάσει! Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική, δείχνει περίπλοκη ενώ δεν είναι (καθόλου όμως!)

brunchScrambledEggs

ΥΛΙΚΑ

(για 4 σάντουιτς):

  • 8 Φέτες ψωμιού της αρεσκείας σας
  • Μεγάλα αυγά (8 τμχ.)
  • Αβοκάντο (2 τμχ.)
  • Γραβιέρα Παλαιωμένη με Μαύρη Τρούφα Bliss Point (125 gr)
  • Φρέσκο θυμάρι (1-2 κλωναράκια)
  • Χυμός λάϊμ (μισό λάϊμ)
  • Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (3-4 κουταλιές του γλυκού)
  • Ραπανάκι (2-3 τμχ.)
  • Αλάτι και πιπέρι
brunchScrambledEggsLine01
brunchScrambledEggsLine02
brunchScrambledEggsLine03

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψήνουμε στην τοστιέρα (ή στον φούρνο) το ψωμί και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο σε κάθε πλευρά.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά, την τριμμένη Γραβιέρα με Μαύρη Τρούφα Bliss Point, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και αμέσως αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μια ξύλινη σπάτουλα.
  4. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα αυγά να μαγειρευτούν, αλλά να μην στεγνώσουν. Απομακρύνουμε από τη φωτιά.
  5. Αφαιρούμε το κουκούτσι από το αβοκάντο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες ή το περνάμε από τον τρίφτη και το μοιράζουμε πάνω από τις φέτες ψωμιού με λίγο χυμό λάιμ, αλάτι, και πιπέρι.
  6. Από πάνω τοποθετούμε το μείγμα με τα αυγά.
  7. Προσθέτουμε από πάνω και άλλη τριμμένη Γραβιέρα με Μαύρη Τρούφα Bliss Point για έξτρα απόλαυση και άρωμα!
  8. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2-3 φέτες ραπανάκι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
    Σερβίρουμε αμέσως.

Καλή σας όρεξη!!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!