Βραβείο ανώτερης γεύσης για την παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς της bliss point

Facebook
Twitter
LinkedIn
Oriz BliPo Sales p17year PhotoProducts GravieraPalaiomeniSphlias 9029 CMYK copy

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για την παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς της Bliss Point

Η παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς της Bliss Point ενός νέου brand Ελληνικών προϊόντων αποτέλεσε… το σημείο ευδαιμονίας για τους κριτές – βραβευμένους με αστέρι Michelin & Γευσιγνώστες, στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) και κέρδισε την ανώτερη διάκριση για το 2018, αποσπώντας 2 χρυσά αστέρια (ανώτερη γεύση) με  γενική βαθμολογία κοντά στο 90%.

Πρόκειται για μια κρητική παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς με πλούσια και μεστή γεύση και μακρά επίγευση. Φτιαγμένη με την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης περιέχει περισσότερο πρόβειο και ελάχιστο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.

Ταιριάζει εξαιρετικά με ένα ροζέ κρασί από ξινόμαυρο ενώ συνοδεύεται με πολύσπορο ψωμί, ξηρούς καρπούς και θυμαρίσιο μέλι.

Να σημειωθεί ότι το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι Σεφ βραβευμένοι με αστέρι Michelin & Γευσιγνώστες, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!