ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ BLISS POINT

Facebook
Twitter
LinkedIn
header

Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα μανιταριού με τον πιο απολαυστικό τρόπο : γεμιστά μανιτάρια με Γραβιέρα Παλαιωμένη με Μαύρη Τρούφα Bliss Point.

Ένα πρωτότυπο και εύκολο ορεκτικό, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι.

Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε γνωστούς & φίλους!

preview01preview02preview03

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):

  • 6 Ασπρομανίταρα μεγάλα & μέτρια
  • Σκελίδα σκόρδο (1 τμχ.)
  • Γραβιέρα Παλαιωμένη με Μαύρη Τρούφα Bliss Point (125 gr)
  • Κρεμμύδι λευκό (1 τμχ.)
  • Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (1 κουτάλι σούπας)
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
  • Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα ψιλοκόβουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκορδο & το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα
    κοτσάνια και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά, να μαλακώσουν καλά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Κόβουμε την μισή αρωματική μας Παλαιωμένη Γραβιέρα σε κύβους σε ένα μπόλ. Τρίβουμε την υπόλοιπη μισή στον χοντρό τρίφτη.
  • Μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα μανιταριού.Προσθέτουμε τους κύβους της Παλαιωμένης Γραβιέρας. Επικαλύπτουμε με την τριμμένη Παλαιωμένη Γραβιέρα. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
  • Σερβίρουμε τα μανιτάρια σαν ορεκτικό, ή μόνο του σαν ελαφρύ γεύμα.

Καλή σας όρεξη!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!