Υλικά:
1/2 σκελίδα σκόρδο
200ml κρασί Μαλαγουζιά
250γρ. Bliss Point γραβιέρα με θρούμπι, τριμμένη
250γρ. Bliss Point γραβιέρα Συριανή, τριμμένη
1 κ. σ. κορνφλάουρ
Σερβίρουμε με
1 φραντζόλα ψωμί μαύρο σε κυβάκια
μπατόν σαλέ
Διαδικασία:
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό κρασί με το σκόρδο ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ του. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Το κρατάμε στην άκρη.
Το υπόλοιπο κρασί το βάζουμε στο σκεύος του φοντύ για να πάρει βράση. Σταδιακά προσθέτουμε τα τυριά ώσπου να λιώσουν και κλείνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε το κρασί με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε ώσπου να δέσει.
Σερβίρουμε με μπατόν σαλέ και ψωμάκια.