ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΥΑΝΟ BLISS POINT & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
XRISTOUGENIATIKA TROUFAKIA header

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, ετοιμάζοντας τα τρουφάκια με Κυανό Bliss Point και ξηρούς καρπούς. Πλούσια, κρεμώδη και λαχταριστά, πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας με υφές και αρώματα.

Το πιο εύκολο και γρήγορο πιάτο καλωσορίσματος που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!!!

ΥΛΙΚΑ (για 3 άτομα):

  • Κυανό Bliss Point (400γρ.)
  • Τυρί κρέμα (100γρ.)
  • Αχλάδι (2 τμχ.)
  • Μαρμελάδα σύκο (3-4 κουταλιές του γλυκού)
  • Καρύδια (μια χούφτα)
  • Κάσιους (μια χούφτα)
  • Ρόδι (1 τμχ.)
preview01
preview02
preview03

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα αχλάδια σε κυβάκια.
  • Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε τα αχλάδια και ανακατεύουμε με τυρί κρέμα και Κυανό Bliss Point μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και την μαρμελάδα.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε σε μπαλάκια.
  • Βουτάμε τα μπαλάκια τυριού στο ρόδι και τα σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!