Τ υ ρ ο κ ο μ ε ί ο Α ρ β α ν ί τ η

logo τυροκομείο αρβανίτης
Στο Τυροκομείο Αρβανίτη, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ενημέρωση και η λήψη των επόμενων βημάτων τους προς το μέλλον είναι πρώτα το να είμαστε πάντα πιστοί στις αρχές μας.
τυροκομείο αρβανίτης

Λ ί γ α Λ ό γ ι α γ ι α τ ο Τ υ ρ ο κ ο μ ε ί ο

Η ιστορία του τυροκομείου χρονολογείται το 1980 και είναι γεμάτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. “Η οικογένειά μας ασχολείται με την παραγωγή τυριών για τρεις γενιές. Κληρονομήσαμε την παράδοση της τέχνης της τυροκομίας και αναπτύξαμε περαιτέρω την παραδοσιακή ελληνική γεύση. Ποτέ δεν κάναμε συμβιβασμούς σχετικά με την ποιότητα και ακολουθήσαμε αυτήν την βασική πεποίθηση παρά το κόστος που εμπλέκεται στο πλαίσιο μιας ανταγωνιστικής οικονομίας.

Είμαστε επίσης ιδιαίτερα περήφανοι που σχηματίζουμε μια τυροκομική ομάδα με εξαιρετικές δεξιότητες. Είναι μια ομάδα ανθρώπων στην οποία όλοι φέρνουν μοναδικές δυνατότητες στην περιοχή τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Θέλουμε να φέρουμε τον καταναλωτή πιο κοντά στον πολιτισμό της εταιρείας μας και της χώρας μας. Το τυρί μας είναι το πάθος και η περηφάνια μας. “Μανώλης και Μιχάλης Αρβανίτης.

Cheese Icon
Cheese

Ο ι α ξ ί ε ς τ ο υ τ υ ρ ο κ ο μ ε ί ο υ

tirokomeio arvanitis 1

Η αδιαπραγμάτευτη αρχή της οικογένειας είναι να χρησιμοποιείτε μόνο φρέσκο τοπικό γάλα. Παρακολουθώντας στενά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος – από τη σωστή διατροφή και την υγεία των ζώων έως την τελική διάθεση του προϊόντος στον καταναλωτή – οι άνθρωποι στο τυροκομείο Αρβανίτη εργάζονται καθημερινά για να παρέχουν σταθερά προϊόντα υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς.

Αφιερωμένο στην ποιότητά τους, με αποδεδειγμένη γνώση των σύγχρονων μεθόδων που εξασφαλίζουν υγιή απόλαυση και πίστη στην παραδοσιακή τυροκομία, διατηρούν τον τοπικό χαρακτήρα των τυριών τους. Έτσι, προσφέρουν προϊόντα που συνεχίζουν την πλούσια και μακρόχρονη ιστορία του ελληνικού τυριού, με καθαρή και αυθεντική γεύση που ξυπνά τη μνήμη και τιμά την παράδοση.

Στο τυροκομείο Αρβανίτη, παρασκευάζεται το Bliss Point Κυανό. Μια καινοτομία για την Ελλάδα, καθώς είναι το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί από 100% κατσικίσιο γάλα.

τυροκομείο αρβανίτης
tirokomeio arvanitis 1
Τα Προϊόντα του Τυροκομείου