Γραβιέρα Παλαιωμένη με Άγριο Σκόρδο

Η παλαιωμένη γραβιέρα με άγριο σκόρδο παράγεται στην Κρήτη σε συνδυασμό με άγριο ελληνικό σκόρδο από την Μακεδονία.

Το σκόρδο προσφέρει μια ιδιαίτερη μεσογειακή γεύση στο τυρί και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πολύ νόστιμη γραβιέρα.

Το άγριο σκόρδο είναι ευεργετικό για την υγεία καθώς περιέχει πολλά ευεργετικά συστατικά παραμένοντας όμως φυσικά άοσμο μετά την κατανάλωση.

Πρόβειο

ΠΡΟΒΕΙΟ

Κατσικίσιο

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ

crete

ΚΡΗΤΗ

*
tirbouson

Ταιριάζει πολύ ωραία με λευκό κρασί Βηλάνα και συνοδεύεται με κρητικοφουρνιά, γλυκές πιπεριές και πράσινη σαλάτα.