ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΣΚΟΡΔΟ

Συσκ. 125 γρ.

Γραβιεράκι 400γρ.

Η Παλαιωμένη Γραβιέρα με άγριο σκόρδο παράγεται στην Κρήτη από ντόπιο αιγοπρόβειο γάλα.

Ένα ξεχωριστό τυρί με βάση τον συνδυασμό με το άγριο σκόρδο. To άγριο σκόρδο θεωρείται πολλαπλάσια δραστικότερο από το κλασσικό σκόρδο. Προσδίδει έναν ιδιαίτερο μεσογειακό χαρακτήρα στο τυρί και το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετικά γευστική γραβιέρα. Οι ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου ενισχύουν την υγεία καθώς συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού. Ακόμη και με την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε θείο, είναι φυσικά άοσμο μετά την κατανάλωση του. Ταιριάζει πολύ ωραία με λευκό κρασί Βηλάνα και συνοδεύεται με κρητικοφουρνιά, γλυκές πιπεριές και πράσινη σαλάτα.