ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ με θυμάρι

Συσκ. 125γρ

Γραβιεράκι 500γρ.

Η παλαιωμένη γραβιέρα με θυμάρι παράγεται στην Κρήτη και περιέχει κυρίως πρόβειο γάλα από  επιλεγμένα κοπάδια της ορεινής Κρήτης.

Το ιδιαίτερα αρωματικό κρητικό θυμάρι που προστίθεται στο τυρί του δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταιριάζει εξαιρετικά με τα αρώματα της γραβιέρας.

Συνδυάστε το με λευκό  κρασί από Ροδίτη και συνοδεύεται με κρητικό παξιμάδι, ελιές και ελαιόλαδο.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ