ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ με μαύρη τρούφα

Συσκ. 125γρ.

Συσκ. 400γρ.

Η γραβιέρα με μαύρη τρούφα παράγεται στην Βοιωτία.  Περιέχει αποκλειστικά πρόβειο γάλα της περιοχής και μαύρη τρούφα που συλλέγεται από τα βουνά της ορεινής Χαλκιδικής.

Ένα εκλεπτυσμένο τυρί που βασίζεται στον δυνατό συνδυασμό του πρόβειου γάλακτος με τη μαύρη τρούφα. Χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή, μαύρη ψιλοκομμένη χειμωνιάτικη τρούφα ζυμώνεται με το χέρι στην γραβιέρα και έτσι το τυρί αποκτά πλούσια αρώματα τρούφας που επιμένουν στον ουρανίσκο κρατώντας παράλληλα το χαρακτήρα του χάρη στην υψηλή ποιότητα πρόβειου γάλακτος. Ένα γήινο τυρί γεμάτο έντονα αρώματα και αισθήσεις.

Προτείνουμε ένα ερυθρό παλαιωμένο κρασί από Ξινόμαυρο και συνοδεία από κρίθινο παξιμάδι, ρόκα και τσάτνεϊ κρεμμυδιού.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΤΣΑΤΝΕΪ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΚΑ
  5. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΚΡΙΘΙΝΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ