ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ με τέσσερα πιπέρια

Συσκ. 125γρ.

Γραβιεράκι 500γρ.

Η Παλαιωμένη Γραβιέρα με τέσσερα πιπέρια παράγεται στην Κρήτη από αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής.

Μοναδικό τυρί με βάση τον τολμηρό συνδυασμό με τα τέσσερα πιπέρια. Με μοναδική συνταγή και τεχνική, αρωματικοί κόκκοι πιπεριού ζυμώνονται στο τυρί δίνοντας του την πικάντικη ένταση που το απογειώνει δίχως να καλύπτει ωστόσο τα αρώματα του τυριού.

Μπορούμε να τη συνοδεύσουμε με ερυθρό κρασί από Αγιωργήτικο, μαύρο ψωμί, και μαρμελάδα ντομάτα.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ  ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
  4. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ