ΚΡΑΣΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ

Συσκ. 125γρ.

Γραβιεράκι 500γρ.

Μια μοναδική γραβιέρα σε κόκκινο κρασί από την Κρήτη. Και εδώ υπερισχύει το πρόβειο γάλα δίνοντας πλούσια γεύση ενώ η μοναδικότητα της βασίζεται στο πάντρεμα του τυριού με το κρασί που της δίνει ένα γοητευτικό χαρακτήρα.

Η κρασογραβιέρα  ωριμάζει αργά μέσα σε  οινολάσπη από εκλεκτό ξινόμαυρο κρασί. Είναι ένα τυρί με πλούσιο άρωμα και γεύση ισχυρό και  τολμηρό χαρακτήρα.

Συνδυάζεται με ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο και συνοδεύεται με ψημένο ψωμί, ντοματίνια  και καρύδια.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΨΩΜΙ