ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑΣ

 

Συσκ. 125γρ.

Γραβιεράκι 500γρ.

Η Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης σε σπηλιές. Περιέχει περισσότερο πρόβειο και λιγότερο κατσικίσιο γάλα  που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.

Με βάση την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης δημιουργήσαμε ένα τυρί με πλούσια μεστή γεύση και μακρά επίγευση που κατακτά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ταιριάζει εξαιρετικά με ένα  ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο ενώ  συνοδεύεται με πολύσπορο ψωμί, ξηρούς καρπούς και θυμαρίσιο μέλι.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ