ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Χρειαζόμαστε:

Δυο μερίδες πέννες (βρασμένες για 6 λεπτά)

50γρ. Γραβιέρα με τρούφα Ι 50γρ. Συριανή γραβιέρα

4 ντοματίνια και λίγη ρόκα Ι λευκό κρασί Ι 1 κ.σ. βούτυρο.

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις πέννες

με 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο

Ανακατεύουμε την τριμμένη γραβιέρα με τρούφα και προσθέτουμε λίγο λευκό κρασί.

Γαρνίρουμε με την τριμμένη Συριανή γραβιέρα και τα ντοματίνια.

 

Συνδυάζουμε με μια φρουτένια μπύρα ή ένα ποτήρι λευκό κρασί από Μαλαγουζιά