ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ BLISS POINT ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ

Υλικά

(Για 4 άτομα)

125 γρ. ρύζι για ριζοτο

400γρ Φρέσκα μανιτάρια σε φέτες

125 γρ. Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα (τριμμένη)

1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

250 ml ζωμό κότας

60γρ. Bliss Point Συριανή γραβιέρα (φλοίδες)

3 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κ.σ ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτετε το ρύζι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φρέσκα μανιτάρια, δυναμώνουμε τη φωτιά και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και ρίχνετε σταδιακά το ζωμό κότας, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ετοιμαστεί το ρύζι, , προσθέτετε την Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα με μαύρη τρούφα και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε τη Bliss Point Συριανή γραβιέρα, το σχοινόπρασο και σερβίρετε.