ΣΥΡΙΑΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

Συσκ. 250γρ.

Συσκ. 3κιλ.

Η μαγεία με τα τυριά που παράγονται ανά τον κόσμο και συγκεκριμένα τα ελληνικά, είναι ότι κλείνουν μέσα τους γεύσεις και αρώματα του κάθε τόπου. Η Συριανή Γραβιέρα λοιπόν μας ταξιδεύει στο κοσμοπολίτικο νησί της Σύρου όπου παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα  που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια του νησιού.

Με βάση μια ιδιαίτερη μέθοδο τυροκόμησης η γραβιέρα αυτή ωριμάζει αργά για δέκα μήνες κάτω από ιδανικές συνθήκες ώστε να αναδείξει την πολύπλοκη μεστή και διάσημη γεύση της αλλά και τα σπουδαία της αρώματα.

Προτείνουμε το συνδυασμό της με λευκό κρασί από Ασύρτικο με τη συνοδεία προζυμένιου ψωμιού, άγριας ρόκας και σταφίδας.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΒΡΑΧΑΚΙΑ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΡΟΚΑ
  5. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ ΨΩΜΙ