Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Bliss Point
Το Bliss Point είναι μια πρωτοποριακή συλλογή εξαιρετικών ελληνικών τυριών αλλά και μοναδικών συνδυασμών τους με τις πιο σπουδαίες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα, που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις στο εξωτερικό.
Bliss Point είναι ότι μας κάνει να αισθανόμαστε την απόλυτη ευχαρίστηση, το σημείο ευδαιμονίας, εκεί όπου συναντιούνται όλες οι αισθήσεις.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει cheese & wine βραδιά με τη συνοδεία μουσικής και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του retail, των ξενοδοχείων και της εστίασης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η chef – δημοσιογράφος κυρία Ελένη Ψυχούλη.
Παρασκευή 24/02/17, 18:00
Ξενοδοχείο Electra Palace, Αίθουσα Μακεδονία
Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη