Υλικά:
1 άγρια ρόκα
1 πορτοκάλι
1 αχλάδι
5 ντοματίνια
1 κ.σ. σταφίδες
2 ξερά σύκα
1 κ.σ. μαρμελάδα ντομάτα
1 κ.σ. μέλι
60γρ. Bliss Point Σαν Μιχάλη
80γρ. Bliss Point Συριανή
80γρ. Bliss Point Γραβιέρα με θυμάρι
100γρ. Bliss Point Βοτανοτύρι με θρούμπι
Διαδικασία:
Βγάζουμε τα τυριά από το ψυγείο για είκοσι λεπτά.
Πλένουμε καλά τη ρόκα και τα ντοματίνια, και κόβουμε τα σύκα στα τέσσερα.
Κόβουμε τα φρούτα σε λεπτές φέτες και το πορτοκάλι σε κυβάκια.
Κόβουμε το Σαν Μιχάλη σε βραχάκια, την Συριανή σε τριγωνάκια του ½ εκατοστού και το βοτανοτύρι σε λεπτές φέτες.
Τοποθετούμε τα τυριά στην πιατέλα και γαρνίρουμε.
Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.