O u r B l o g
Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα γύρω από τον χώρο της τυροκομίας, προτεινόμενες συνταγές για τα τυριά μας και προτάσεις σερβιρίσματος και κρασιών.
ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ BLISS POINT ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ
Υλικά (Για 4 άτομα) 125 γρ. ρύζι για ριζοτο 400γρ Φρέσκα μανιτάρια σε φέτες 125 γρ. Bliss Point παλαιωμένη γραβιέρα
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
Χρειαζόμαστε: Δυο μερίδες πέννες (βρασμένες για 6 λεπτά) 50γρ. Γραβιέρα με τρούφα Ι 50γρ. Συριανή γραβιέρα 4 ντοματίνια και λίγη
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ BLISS POINT
Χρειαζόμαστε: 50γρ. Κρασότυρο Κρήτης 50γρ. Γραβιέρα παλαιωμένη με θρούμπι 50γρ. Συριανή γραβιέρα 50γρ. Άγρια ρόκα 4 ντοματίνια 1 κ.σ. μαρμελάδα
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ BLISS POINT
Χρειαζόμαστε: 20γρ. Κρασότυρο Κρήτης 20γρ. Γραβιέρα παλαιωμένη με θρούμπι 20γρ. Γραβιέρα με μαύρη τρούφα 100γρ. Πράσινη σαλάτα 6 ντοματίνια 4
Foodexpo 2017
Mελετώντας έρευνες που αναλύουν τις μελλοντικές τάσεις στα προϊόντα διατροφής καταγράφουμε την ανάγκη για ποιοτικά, υγιεινά, αυθεντικά και με «ιστορία»
Foodexpo 2018
Mελετώντας έρευνες που αναλύουν τις μελλοντικές τάσεις στα προϊόντα διατροφής καταγράφουμε την ανάγκη για ποιοτικά, υγιεινά, αυθεντικά και με «ιστορία»
Πρωτη επισημη παρουσιαση του Bliss Point
Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Bliss Point Το Bliss Point είναι μια πρωτοποριακή συλλογή εξαιρετικών ελληνικών τυριών αλλά και μοναδικών συνδυασμών
Τα καλά νέα της γαστρονομικης μας αγορας
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη επιτυχία έγινε φέτος η Food Expo όπου παρουσιάστηκαν πλήθος εκλεκτά ελληνικά τρόφιμα, ανάμεσά
Η σειρά bliss point επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά ελληνικά τυριά και τα μεταφέρει στην σύγχρονη γαστρονομία.
Παλαιωμένη γραβιέρα Σπηλιάς, Bliss point 26 Οκτωβρίου 2017 Η σειρά bliss point επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά ελληνικά τυριά και τα μεταφέρει
Ε γ γ ρ α φ ε ί τ ε σ τ ο N e w s l e t t e r
Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!