VEGETARIAN ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑΣ BLISS POINT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
summer banner
Η vegetarian σαλάτα από τo Bliss Point είναι πεντανόστιμη
και εύκολη και θα θέλετε να την φτιάχνετε συνέχεια! Η γευστική σως
απογειώνει τη σαλάτα και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι σπιτική.
Συγκεντρώστε τα υλικά, κάντε αυτή τη συνταγή και σερβίρετέ την στους
αγαπημένους σας!

Υλικά για την σαλάτα

Μερίδες: για 2 άτομα

  • 1/2 ψωμί της αρεσκείας σας
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελ. σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 τρυφερό μαρούλι χοντροκομμένο
  • 1/2 κόκκινη λόλα
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. τρυφερά φύλλα μαϊντανού
  • 125gr τριμμένη Γραβιέρα Παλαιωμένη Σπηλιάς Bliss Point

Για τη σως

  • 1/2 φλ. τριμμένη Γραβιέρα Παλαιωμένη Σπηλιάς Bliss Point
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα επιλογής σας
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού και ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
ceasars
graviera
ceasarsSexy

Διαδικασία

  1. Ξεκινάμε προθερμαίνοντας πρώτα το φούρνο στους 180ºC.
  2. Χτυπάμε με πιρούνι σε ένα μπολ το σκόρδο με το ελαιόλαδο.
  3. Βουτάμε μέσα τις φέτες ψωμιού και απ’ τις 2 πλευρές να λαδωθούν καλά και τις αραδιάζουμε σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
  4. Τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 10΄και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
  5. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα μισά κρουτόν, το μισό κρεμμύδι, όλο το μαρούλι και την λόλα, το μισό τυρί και το μαϊντανό και ανακατεύουμε
    απαλά.
  6. Μοιράζουμε σε βαθύ πιάτο και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά μοιράζοντάς τα.
  7. Στο τέλος περιχύνουμε με τη σως!

Καλή όρεξη!

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα!