ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ με θρούμπι

 

 

Άλλη μια εκπληκτική παλαιωμένη γραβιέρα από την Κρήτη. Και εδώ υπερισχύει το κρητικό πρόβειο γάλα που χαρίζει τα αρώματα του.

Το ιδιαίτερο θρούμπι μαζεμένο από την Κρήτη, προστίθεται στο τυρί και το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική πικάντικη και αρωματική γραβιέρα.

Ταιριάζει πολύ ωραία με λευκό  κρασί από Μαλαγουζιά και συνοδεύεται με πιτάκια, λιαστή ντομάτα και ελαιόλαδο.

  1. ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
  2. ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
  3. ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ  ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ

Συσκ. 125γρ.

Γραβιεράκι 400γρ.