Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, ετοιμάζοντας τα τρουφάκια με Κυανό Bliss Point και ξηρούς καρπούς. Πλούσια, κρεμώδη και λαχταριστά, πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο σας με υφές και αρώματα.
Το πιο εύκολο και γρήγορο πιάτο καλωσορίσματος που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!!!
ΥΛΙΚΑ (για 3 άτομα):
- Κυανό Bliss Point (400γρ.)
- Τυρί κρέμα (100γρ.)
- Αχλάδι (2 τμχ.)
- Μαρμελάδα σύκο (3-4 κουταλιές του γλυκού)
- Καρύδια (μια χούφτα)
- Κάσιους (μια χούφτα)
- Ρόδι (1 τμχ.)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα αχλάδια σε κυβάκια.
- Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε τα αχλάδια και ανακατεύουμε με τυρί κρέμα και Κυανό Bliss Point μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και την μαρμελάδα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε σε μπαλάκια.
- Βουτάμε τα μπαλάκια τυριού στο ρόδι και τα σερβίρουμε.